close
Bolig

Besøg farvehandlerens webshop når væggene skal have maling

Hjem, kære hjem. Hjemmet er vores base. Her slapper vi af, når vi har fri, alene, parvis, eller sammen med familien. Vi har alle et hjem, og de fleste af os vil gerne bo pænt og sørge for at hjemmet fremstår smukt, rent og indbydende. Både for os selv og for vores gæster. Det skal være rart at komme på besøg i vores hjem. Derfor er det ikke optimalt, hvis væggene ser trætte og falmede ud. Hvis de trænger til maling, så må vi i gang med pensler, rulle og malebakke.

Hvis man skal købe væg maling, så er det første, man skal gøre, naturligvis at beslutte sig for, hvilken farve væggen skal have. For bare få år siden, ville næsten alle vælge en brækket hvid til deres vægge, men i de senere år er det blevet trendy med farver på væggene. Og det kan komme til at se virkelig flot og stilfuldt ud, hvis ikke alle væggene i hjemmet er hvide. Men kan få væg maling i alle mulige farver, så det er bare om at gå på opdagelse og finde den rigtige. Her kan et sæt farvekort være en stor hjælp.

Vælg med omhu

Når man ser på farvekort og farveprøver, så er det en god ide at huske på, at farvekortet er meget lille og væggen stor, så det skal man korrigere for, hvis man vil opnå det rigtige udtryk. Her kan farvehandleren hjælpe og vejlede, så man får en væg maling i den helt rigtige farvetone. Mange er nemlig tilbøjelige til at vælge en alt for kraftig farve til væggen ud fra de farvekort, man har til rådighed. Ofte skal man tone en del ned i forhold til farvekortene, for når man kommer op i format, kan det virke alt for massivt med en for kraftig farve.

Hjælp fra en fagperson

En farvehandler som decofarver.dk har altid personale til rådighed, som kan svare på spørgsmål fra kunder, der har specielle ønsker. Her kan man også få hjælp og vejledning, hvis man ønsker at give sine vægge en ny, flot farve.