close
Bilferie

Få masser af bil for pengene med en Ford Kuga

Leder du efter en bil som fører dig glidende fra a til b, indbygget med intelligente funktioner og et lækkert robust design, bør du overveje en Ford Kuga. Denne bil sikrer en forrygende køreoplevelse og bringer køreglæden frem hos alle bilister.

Den nye Ford Kuga bærer en kombination af det robuste SUV-design og kapacitet, en god komfort og en skarp pris, hvilket gør den ekstraordinær attraktiv i forhold til øvrige konkurrenter. Har du lyst til at vide mere og dens fantastiske køreegenskaber, bør du læse med her.

Find din egen

Ford Kuga findes i et større udvalg af modeller hvor du kan vælge mellem hybrid, benzin og diesel. Hermed er du sikker på at kunne finde en som dækker dine behov. Alle modeller er indbygget med en særdeles kraftfuld motor, og som kendetegnet ved en SUV, er du derfor sikker på at blive ført gnidningsfrit gennem alt terræn.

Veloplagt til alt terræn

Kører du ofte på bilferie med hele familien eller længere forretningsture som ofte byder på forskelligt terræn? Uanset hvor end du bevæger dig hen i landet om det er i byen eller på små landeveje, så er Ford Kuga bygget til at justere bilens ydeevne så den passer til forholdene. Dette gør sig også gældende for alt slags vejr, hvor den med ECO-tilstanden sikrer maksimal effektivitet og kontrollering af køretilstanden, således at du uanset om der er vådt og glat, kan føle dig sikker på vejene.

Intelligente funktioner

Grundet den fantastiske pris på en Ford Kuga der ligger mellem 289.000-390.000 kr for ny, skulle man næsten ikke tro at man fik så mange funktioner inkluderet. Men Ford Kugaen overrasker, og byder foruden komforten og det lækre design, også på funktioner som din egen køreassisten og vognbanecentrering. Teknologier der hjælper dig med at gøre køreoplevelsen sjovere og mere bekymringsfri. Derudover er der indbygget panorama kamera og bakkamera, der begge giver dig et bedre trafikudsyn, både når det gælder parkering men også ved stærkt trafikerede veje hvor udsynet kan være begrænset. Mærk selv køreglæden ved Ford Kuga, og book en prøvetur allerede nu.