close
Leg

Få verdens populæreste klodser i cool webshop

Danmark har vi Dronningen, HC Andersen og hans grimme ælling. Så har vi Den Lille Havfrue, Kronborg med Holger Danske, og vores pølsevogne. Alt sammen noget vi brander os på overfor turisterne. Men vi har også de mest berømte klodser i verden, nemlig Legoklodserne, som børn og voksne over hele kloden bruger til at bygge alt fra huse og skibe til avancerede flyvemaskiner og rumskibe. Legoklodserne er blevet en national stolthed på linje med de førnævnte klassikere.

Hvem i dette land har ikke bygget med lego i sin barndom? Ja, hvem kan overhovedet sidde ved et bord med lego, uden lige at skulle pille lidt ved det? Der er jo det ved lego, at ikke alene er det smart fundet på, og helt utroligt nemt at bygge med, nej, det er faktisk også smukt og lækkert at røre ved. Man kan i hvert fald ikke lade være med at pille, hvis man kommer tæt nok på lego, uanset hvilken alder man har. De verdensberømte klodser er for alle. Ingen er for gamle til at lege med dem.

Moderne lego

I gamle dage, da de første legoklodser kom frem, var der endnu ikke hjul til klodserne. Alligevel var succesen hjemme. Da hjulet kom, i starten af tresserne, så kom der virkelig vind i sejlene. Brandet har forstået at forny sig og udvikle sig igennem mange årtier og fremstår i dag som noget af det mest moderne legetøj, mere aktuelt end nogensinde. Der var lige en nedtur i nullerne, men den vendte på en tallerken da den første legofilm kom, Lego the Movie, som tog gele verden med storm og stadig er et gensyn værd. Den har både spænding, humor og tyk selvironi på den sjove måde.

Lego på nettet

Lego har også en online del, som bestemt er et besøg værd. Skal du købe nogle af deres fantastiske produkter, så tag et smut ind i coolshop.dk og tjek det store udvalg. Her kan du får lego til alle aldersgrupper, både piger og drenge. Og du kan være sikker på at det vil blive brugt.