close
Haven

Find skulpturelle sukkulenter i dit havecenter

I vintermånederne er der ikke meget at gøre i haven. Her må man finde glæde i det, der kan vokse i vindueskarmen. Her er stueplanterne en god afløser for havens skønne vækster. Og det er spændende at holde stueplanter. Der er så mange forskellige at vælge imellem, både de mere krævende og de helt nemme. Vi har alle vores præferencer for hvad vi synes er smukt i vores egne stuer. Hvis man er til nemme, enkle og skulpturelle udtryk, så læs videre i denne artikel.

Med sukkulenter i vindueskarmen får man nemt en hel lille skulpturpark af levende væsner. Der findes mange forskellige sukkulenter, der egner sig glimrende som stueplanter. Disse væskefyldte planter er ekstremt hårdføre, så er man ikke typen, der husker at vande ofte, så er sukkulenter de helt rigtige planter at vælge til vindueskarmen derhjemme. Ja, man kan også snildt have dem stående på kontoret, hvis man har en vinduesplads der. De er meget nemme at holde.

Kaktusser er sukkulenter

Der er sukkulenter men torne, som kaktus, og så er der helt glatte sukkulenter, der antager de mest spændende former. De ligner næsten små skulpturer, når man ser dem. Men de er altså planter, der bare er sprængfyldte med væske. De ophober væsken i stænglerne eller i bladene, så de har noget at stå imod med i tørre perioder. Tørketider er almindeligt forekommende der, hvor disse planter kommer fra. Derfor er de fulde af saft og en lækkerbisken for tørstige dyr. Hår er kaktussens torne et godt forsvar mod dyrene.

Køb dem online

Hos plamtorama.dk finder man et stort udvalg af disse spøjse planter, der egner sig så godt til livet i en tør vindueskarm. Man kan plante dem sammen i grupper og lave flotte og dekorative skulpturparker med dem, hvis man er lidt kreativ. Det handler bare om at bruge sin fantasi. Men de egner sig lige så fint som små solitære levende væsner i hver sin potte. Gå på opdagelse i det store sortiment og find de sukkulenter, der passer til dig og din smag. Du kan springe køen ved disken over, hvis du handler online.