close

MOST POPULAR

Sorry, Posts you requested could not be found...

MOBLIE

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

APPLICATIONS

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

- Advertisement -
Travalike

LATEST REVIEWS

Sorry, Posts you requested could not be found...

Editors' Take

Sorry, Posts you requested could not be found...

Sorry, Posts you requested could not be found...

- Advertisement -
Travalike

THE LATEST

Mode

Find god beklædning til det danske vejr online

Det danske vejr, vi kender det så godt, med alle dets luner. På vores breddegrader er det ikke usædvanligt at opleve både solskin og vindstille, regn, torden, hagl og blæst på en og samme dag. Det danske vejr kan skifte på kort tid, og er man ikke klædt på til forholdene, kan det hurtigt blive både vådt og køligt. Der er selvfølgelig dage, hvos man kan gå i t-shirt og shorts fra morgen til aften, men det er altid godt at have en paraply eller et let sæt regntøj med i tasken.

Alligevel er der stadig mange, der vægrer sig ved at købe regntøj, fordi de tror at det ødelægger deres gode stil. Intet kunne dog være mere forkert. Der findes virkelig meget tjekket og stilfuldt regntøj på markedet, hvis bare man leder de rigtige steder. Designerne har for længst fået øjnene op for dette problem, og leveret regntøj til både mænd og kvinder, der virkelig sidder fantastisk og samtidigt holder dem tørre. Det er på tide at få ændret denne holdning til regntøj.

Let at have i tasken

Det smarte ved moderne regntøj er, at det ikke fylder noget, når det er pakket sammen. Man kan altså have det med i bunden af rygsækken eller tasken over alt hvor man færdes, så man aldrig bliver våd, hvis man skulle blive overrasket af en byge. Man kan lynhurtigt få det op af tasken og smutte i det, når det gælder. Et sæt sammenrullet regntøj fylder ikke mere end en god madpakke, så man kan have det med over alt. Det er nemt at være smart og på forkant med vejret.

Søg og du skal finde

Hvis du taster ny-form.dk ind i søgefeltet på din smartphone eller pc, så finder du en webshop, der har specialiseret sig i smart og praktisk tøj til mennesker, der lever et aktivt liv med masser af bevægelse og frisk luft. Ud over et meget stort udvalg af sportstøj og sko, så kan du også finde masser af beklædning til det våde vejr. Og der skal nok være et sæt som passer til dig.

læs mere
Haven

Find skulpturelle sukkulenter i dit havecenter

I vintermånederne er der ikke meget at gøre i haven. Her må man finde glæde i det, der kan vokse i vindueskarmen. Her er stueplanterne en god afløser for havens skønne vækster. Og det er spændende at holde stueplanter. Der er så mange forskellige at vælge imellem, både de mere krævende og de helt nemme. Vi har alle vores præferencer for hvad vi synes er smukt i vores egne stuer. Hvis man er til nemme, enkle og skulpturelle udtryk, så læs videre i denne artikel.

Med sukkulenter i vindueskarmen får man nemt en hel lille skulpturpark af levende væsner. Der findes mange forskellige sukkulenter, der egner sig glimrende som stueplanter. Disse væskefyldte planter er ekstremt hårdføre, så er man ikke typen, der husker at vande ofte, så er sukkulenter de helt rigtige planter at vælge til vindueskarmen derhjemme. Ja, man kan også snildt have dem stående på kontoret, hvis man har en vinduesplads der. De er meget nemme at holde.

Kaktusser er sukkulenter

Der er sukkulenter men torne, som kaktus, og så er der helt glatte sukkulenter, der antager de mest spændende former. De ligner næsten små skulpturer, når man ser dem. Men de er altså planter, der bare er sprængfyldte med væske. De ophober væsken i stænglerne eller i bladene, så de har noget at stå imod med i tørre perioder. Tørketider er almindeligt forekommende der, hvor disse planter kommer fra. Derfor er de fulde af saft og en lækkerbisken for tørstige dyr. Hår er kaktussens torne et godt forsvar mod dyrene.

Køb dem online

Hos plamtorama.dk finder man et stort udvalg af disse spøjse planter, der egner sig så godt til livet i en tør vindueskarm. Man kan plante dem sammen i grupper og lave flotte og dekorative skulpturparker med dem, hvis man er lidt kreativ. Det handler bare om at bruge sin fantasi. Men de egner sig lige så fint som små solitære levende væsner i hver sin potte. Gå på opdagelse i det store sortiment og find de sukkulenter, der passer til dig og din smag. Du kan springe køen ved disken over, hvis du handler online.

læs mere
Bolig

Hold kulden ude og køb god isolering på nettet

Den danske vinter er måske ikke ligefrem polarvejr, men det kan sagtens blive rigtig koldt i Danmark, hvis vejret er til det. Østenvinden og nordenvinden kan være bidende kolde, men vestenvinden kan også være barsk. Vi lever i et nordisk klima, så vi er nødt til at sørge for at bo i huse, der er tætte og godt isoleret, ellers bliver der for koldt inden døre, og det bliver dyrt at varme op. Det er der heldigvis råd for. Der findes mange gode isoleringsmaterialer på markedet.

God isolering er vejen til en lun vinter, hvor du ikke behøver at gå med sweater og ragsokker på inden døre. Hvis dit hus er ordentligt isoleret, så vil du let kunne aflæse det i varmebudgettet. Her bon’er god isolering ud i store besparelser på varmeregningen. Det kan ikke undervurderes, hvor meget det betyder for et husholdningsbudget, at man ikke fyrer for gråspurvene, men holder varmen inden døre, hvor den hører hjemme. Gråspurvene skal såmænd nok klare sig.

Rockwool og WEBER

Man kan få isolering i mange forskellige former. Mest kendt er vel nok de store batts fra Rockwhool, som sættes ind i væggene og virker, som en dyne rundt om os, når vi er inde i vores huse. De lægges også under gulvene mange steder, så man ikke skal gå i fodkolde huse og fryse om tæerne. Og det hjælper, det kan man se sort på hvidt i varmeregnskaberne rundt omkring. Man kan også få Leca-produkter, blandt andet fra WEBER. Leca isolerer fremragende, og kan være ideelle under kældergulvet eller andre steder, hvor man ikke lige kan få mokket et Rockwool-batt ind.

Find isolering på nettet

STARK har et helt byggemarked online, med deres velassorterede webshop. Her kan du finde alt, hvad du skal bruge til dit byggeprojekt. Om det er værktøj, du mangler, eller arbejdstøj, Lecablokke eller isolering, så kan du let finde det i webshoppen hos STARK. Det er let at finde rundt, og du bliver ikke træt i benene af at gå fra skrueafdelingen til afdelingen for sikkerhedshjelme, for du styrer det hele fra din tablet eller pc.

læs mere
Biler

Tysk kvalitet med stor rækkevidde

Den moderne bil er drevet af el, det er der ikke længere nogen tvivl om. Vi har alle hørt om klimaudfordringerne og benzinbilernes medansvar for belastningen af vores klima. Mange af os vil gerne være med til at standse den negative udvikling på CO2-området, og vælger hellere en eldrevet bil fremfor en benzindrevet. Det er en udvikling, som ikke kan vendes. Og faktisk er der meget godt at vinde ved at skifte fra benzin til el.

Den nye mercedes eqa er en elbil i SUV-klassen, med fantastiske køreegenskaber. Vi snakker kompakt SUV med alt det gode, man kan forvente fra dette legendariske tyske kvalitetsmærke. En mercedes eqa har strøm nok til en rækkevidde på op til 430 kilometer, takket være det nyudviklede batteri, som udgør hjertet i motoren på denne lækre bil. Og den kan trække dig pænt afsted, uanset om du kører i uvejsomt terræn eller på firesporede motorveje.

Køreglæde er en selvfølge

Når du sidder beg rattet i en mercedes eqa, så har du al den komfort og luksus, som er kendetegnet ved en Mercedes. Ordet køreglæde giver virkelig mening, når du kører mercedes eqa. Hvis du tidligere har kørt Mercedes, så kender du fornemmelsen. Der er tænkt for dig og alt er forberedt på, at du bare skal sætte dig ind og nyde turen. Det giver en glæde under kørslen, som ikke fås hos ret mange andre bilmærker.

Mercedes er den mest udbredte model som hyrevognsmodel i Danmark. Det er der helt naturlige grunde til. For man sidder fremragende i disse biler, både som chauffør og passager, og robustheden gør, at man kan køre mange, mange kilometre uden det mindste problem. Også en mercedes eqa har disse egenskaber, og det gør valget af denne bil naturligt for den, der ønsker at køre langt og sikkert med højest mulige komfort, og uden at belaste vores klima.

Oplad hjemme

Med en wallbox i garagen, kan du bare stige ud af din mercedes eqa og sætte stikket i, så lader du hurtigt batteriet op. Det er uhyre enkelt og lige til, og efter 30 minutter er du klar igen.

læs mere