close
Rejser

Når turen går til Norge

Der er mange grunde til at tage en tur til Norge, selvom de fleste nok hellere vil nyde varmen, når det nu endelig er godt vejr i Danmark. Sommeren er dog også et godt tidspunkt at tage på skiferie, da det at solen er fremme det meste af dagen gør, at kulden ikke føles helt så slem. Når du har taget den absolut bedst beslutning med hensyn til feriedestination, det vil sige at når du har besluttet dig for at tage til Norge her til sommer, så er det næste trin at finde ud af, hvad du skal pakke.

Vejret er som sagt ikke så slemt om sommeren, så en god Tommy Hilfiger jakke kan klare kulden for dem, der ikke bryder sig om at miste den frie bevægelse vi som mennesker er født med. De fleste får dog nok brug for noget lidt tykkere, så det er med at shoppe løst før ferien starter, så alt er klar og ferien til Norge kan starte uden stress og jag.

Et godt sted at starte, hvis du er kvinde og foretrækker at føle dig varm uanset, hvor koldt det er udenfor, er kari traa. De har skiundertøj og andre essentielle beklædningsdele til skiferien til både piger og kvinder, men altså ikke noget til mænd, som må nøjes med de mere generiske mærker til skitøj. Der er ikke forfærdelig mange muligheder vi kvinder har, som mændene ikke har, men muligheden for at købe skitøj, der både sidder helt perfekt og er af høj kvalitet, der holder varmen, er en af dem. Det kan selvfølgelig også være, at der kun bliver brugt så meget energi på at forbedre skitøj til os kvinder, fordi der er større diversitet i vores kroppe og dermed specielle behov for den enkelte, der skal dækkes på en så simpel måde som muligt, så det ikke er nødvendigt at få skræddersyet tøj blot fordi man blev født med to x kromosomer.

Der er andre ting, der er absolut nødvendige, når turen går til Norge. En af dem er handsker og skisko til herrerne og skistøvler til kvinderne eller er det skisko til kvinderne og skistøvler til herrerne? Uanset hvad er vigtigt at holde både hænderne og fødderne varme helt ud til fingerspidserne og tæerne. Det er de steder, der først bliver skåret af, hvis man ikke passer på. Det er ikke for at skræmme nogen, men det hænder nu og da at en ekstra uforsigtig person har ekstraordinært dårligt held, og den kombination kan være farlig, især når man er i et koldt miljø og står på ski.

Når du har bestilt alt det hjem, du får brug for på ferien, så kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at ferien starter uden at bekymre dig om, hvad der skal gøres inden da.