close

Det er den tid igen. Der er fri fra arbejde og weekenden nærmer sig med hastige skridt. Mange danskere er af den opfattelse at der kun er 2 byer i Danmark, København og Århus. Dette er dog langt fra sandt – i denne artikel er der fokus på en af Danmarks sande perler. En by i rivende udvikling med kultur, kunst og sportsaktiviteter, der samtidig udstråler charme og hygge: Aalborg.

AALBORG BY OG KULTUR

Aalborg har i de seneste år gennemgået en komplet forandring, der har skabt en ny by, der emmer af nytænkning og innovation. Her er noget for enhver smag. Aalborgs nye ikoniske havnefront danner nu ramme om et charmerende kvarter fyldt med arkitektur, kunst og storbystemning lige i vandkanten. Skulle du være til action og spænding så tag en tur i speedbåd og nyd den friske havluft og få samtidig vind i håret så du er frisk til at se mere af Aalborg.

SMUT I AALBORG ZOOLOGISKE HAVE

Når du har oplevet storbydelen af Aalborg kan turen gå videre til Aalborgs zoologiske have, der hører til blandt Danmarks mest populære. Her kan du opleve eksotiske dyr fra hele verden i den hyggelige park, der udover spændende dyr også tilbyder mad og drikke til hele selskabet. Zoologisk have henvender sig især til familier, der gerne vil opleve noget anderledes og lære noget i samme omgang. Personalet er eksperter på deres felt og gør alt hvad de kan for at hjælpe Jer så I får så meget som muligt ud af jeres dag i Aalborg Zoo.

TAG KÆRESTEN I HÅNDEN

Brænder du og din bedre halvdel for at opleve så meget af Danmark som muligt, så tag kæresten i hånden og opdag hvor meget Aalborg kan give til jer. Aalborg er et godt eksempel på at I ikke behøver tage til Paris eller London for at få romantik. De romantiske gader og stræder danner rammen om et ophold fyldt med romantik og oplevelser. Byen byder på hyggelige restauranter, grønne områder og spændende barer.

FÅRUP SOMMERLAND

Cirka en halv times kørsel fra Aalborg centrum finder du den actionfyldte park Fårup Sommerland, der er proppet med oplevelser for hele familien. Rutsjebanen Orkanen er den eneste rutsjebane i Norden, der kører både under og over vandet med helt op til 75km/t. Udover vilde rutsjebaner finder du samtidig Danmarks største vandpark, hvor hele familien kan slå sig løs med udendørs vandrutsjebaner og meget meget mere.

HOTEL I AALBORG

Når I har gået tur ved havnefronten, været i zoo eller vandparken, så skal I have et sted at hvile så I er klar til næste dag. Aalborg hotel Scheelsminde har til huse i en gammel herregård nær Aalborg centrum og tæt på motorvejen og er bestemt en attraktion som I bør opleve. Hotellets værdier og kulturmæssige arv består af dyrkning af det naturlige, hvilket blandt andet ses hos deres gourmet restaurant Bühlmann, der er internationalt anerkendt for deres madlavning. På trods af hotellets nylige modernisering, er de forblevet tro med den gamle herregårdsarkitektur og har blandt andet indendørs swimming pool, spaområde og mange andre lækre faciliteter. Hotellets belejlige lokation 3 km fra centrum gør at man er tæt på Aalborg by, men samtidig fjernet fra midtbyens stress og jag.