close
Biler

Tysk kvalitet med stor rækkevidde

Den moderne bil er drevet af el, det er der ikke længere nogen tvivl om. Vi har alle hørt om klimaudfordringerne og benzinbilernes medansvar for belastningen af vores klima. Mange af os vil gerne være med til at standse den negative udvikling på CO2-området, og vælger hellere en eldrevet bil fremfor en benzindrevet. Det er en udvikling, som ikke kan vendes. Og faktisk er der meget godt at vinde ved at skifte fra benzin til el.

Den nye mercedes eqa er en elbil i SUV-klassen, med fantastiske køreegenskaber. Vi snakker kompakt SUV med alt det gode, man kan forvente fra dette legendariske tyske kvalitetsmærke. En mercedes eqa har strøm nok til en rækkevidde på op til 430 kilometer, takket være det nyudviklede batteri, som udgør hjertet i motoren på denne lækre bil. Og den kan trække dig pænt afsted, uanset om du kører i uvejsomt terræn eller på firesporede motorveje.

Køreglæde er en selvfølge

Når du sidder beg rattet i en mercedes eqa, så har du al den komfort og luksus, som er kendetegnet ved en Mercedes. Ordet køreglæde giver virkelig mening, når du kører mercedes eqa. Hvis du tidligere har kørt Mercedes, så kender du fornemmelsen. Der er tænkt for dig og alt er forberedt på, at du bare skal sætte dig ind og nyde turen. Det giver en glæde under kørslen, som ikke fås hos ret mange andre bilmærker.

Mercedes er den mest udbredte model som hyrevognsmodel i Danmark. Det er der helt naturlige grunde til. For man sidder fremragende i disse biler, både som chauffør og passager, og robustheden gør, at man kan køre mange, mange kilometre uden det mindste problem. Også en mercedes eqa har disse egenskaber, og det gør valget af denne bil naturligt for den, der ønsker at køre langt og sikkert med højest mulige komfort, og uden at belaste vores klima.

Oplad hjemme

Med en wallbox i garagen, kan du bare stige ud af din mercedes eqa og sætte stikket i, så lader du hurtigt batteriet op. Det er uhyre enkelt og lige til, og efter 30 minutter er du klar igen.