close
Bolig

Hold kulden ude og køb god isolering på nettet

Den danske vinter er måske ikke ligefrem polarvejr, men det kan sagtens blive rigtig koldt i Danmark, hvis vejret er til det. Østenvinden og nordenvinden kan være bidende kolde, men vestenvinden kan også være barsk. Vi lever i et nordisk klima, så vi er nødt til at sørge for at bo i huse, der er tætte og godt isoleret, ellers bliver der for koldt inden døre, og det bliver dyrt at varme op. Det er der heldigvis råd for. Der findes mange gode isoleringsmaterialer på markedet.

God isolering er vejen til en lun vinter, hvor du ikke behøver at gå med sweater og ragsokker på inden døre. Hvis dit hus er ordentligt isoleret, så vil du let kunne aflæse det i varmebudgettet. Her bon’er god isolering ud i store besparelser på varmeregningen. Det kan ikke undervurderes, hvor meget det betyder for et husholdningsbudget, at man ikke fyrer for gråspurvene, men holder varmen inden døre, hvor den hører hjemme. Gråspurvene skal såmænd nok klare sig.

Rockwool og WEBER

Man kan få isolering i mange forskellige former. Mest kendt er vel nok de store batts fra Rockwhool, som sættes ind i væggene og virker, som en dyne rundt om os, når vi er inde i vores huse. De lægges også under gulvene mange steder, så man ikke skal gå i fodkolde huse og fryse om tæerne. Og det hjælper, det kan man se sort på hvidt i varmeregnskaberne rundt omkring. Man kan også få Leca-produkter, blandt andet fra WEBER. Leca isolerer fremragende, og kan være ideelle under kældergulvet eller andre steder, hvor man ikke lige kan få mokket et Rockwool-batt ind.

Find isolering på nettet

STARK har et helt byggemarked online, med deres velassorterede webshop. Her kan du finde alt, hvad du skal bruge til dit byggeprojekt. Om det er værktøj, du mangler, eller arbejdstøj, Lecablokke eller isolering, så kan du let finde det i webshoppen hos STARK. Det er let at finde rundt, og du bliver ikke træt i benene af at gå fra skrueafdelingen til afdelingen for sikkerhedshjelme, for du styrer det hele fra din tablet eller pc.